Falszárítás

Az egész Európában népszerű AQUAPOL technológia nyújtja Önnek a legegyszerűbb megoldást a nedves falak kiszárítására!

Tökéletes és hosszan tartó, költségkímélő megoldást nyújt a régen épült házak utólagos falszárítására és szigetelésére, mindezt falbontás nélkül, hogy Ön elkerülhesse az ezzel járó kellemetlen zajokat és koszt. Az AQUAPOL technológia teljes mértékben megbízható: Magyarországon már több mint 20 éve alkalmazzák sikerrel. A készüléket telepítő szakembereket az AQUAPOL Európai központjában készítik fel. az elvégzett szolgáltatás ISO minősítést kapott.
Magát a falszárítást, és a falak szárazon tartását az épületek mennyezete alá felerősített készülék végzi el. Az alábbi képen megtekintheti a készüléktípusainkat, amelyek közül szakembereink segítenek kiválasztani az Önnek megfelelőt: 

Falszárítás: Euro2000 készülék Falszárítás: Euro2000M készülék Falszárítás: Rustica spec készülék

Hogy hogyan szabadulhat meg Ön is az AQUAPOL technológiaval a vizesedési problémáktól?

  1. Telefonon történő időpont-egyeztetés után helyszíni felmérést végeznek Önnél szakembereink, amely műszeres bevizsgálásból és alaprajzkészítésből áll. A helyszíni felmérés ára az egész ország területén mindössze 6900 Ft.
  2. Ezután tájékoztatjuk Önt a vizesedési problémák megoldási lehetőségeiről, és kap tőlünk egy fix árajánlatot, amely tartalmazza a szükséges készülék, és a beszerelés díját.
  3. Ha elfogadja árajánlatunkat, szakembereink felszerelik az Aquapol készüléket a mennyezet alá, az alaprajzon előre meghatározott helyre, és elektromos mérésekkel ellenőrzik a készülék működését.
  4. A készülék telepítését követő 3. hónapban, és utána minden félévben egyszer szakembereink INGYENES kontrollméréseket végeznek a falazat teljes kiszáradásáig a biztos eredmény érdekében.
  5. Az utolsó kontrollméréskor tájékoztatjuk Önt az épület felújításához alkalmazható anyagokról, lehetőségekről. Amennyiben igényt tart erre, rövid határidővel elvégezzük ezek munkálatait, természetesen szintén garanciával.
  6. Az épület teljes száradása után kérheti külön megrendelésre az Aquapol készülék évenkénti ellenőrző mérését.
     

Hívja az alábbi telefonszámot, és kérjen egy épületfelmérési vizsgálatot:

Tel.: +36-20-950-3475